Estetik Doktorlarına Özel Sosyal Medya Hizmeti

BOM Sosyal Medya ile Estetik Sektöründe Bilinirliğinizi Arttırıyoruz

Sosyal Medya Yönetim Hizmeti

Estetik Sektöründe sıkı rekâbet ortamı haline gelen sosyal medyada isminizi bir adım öne çıkartıyoruz.

Estetik sektöründe deneyimli ve profesyonel sosyal medya uzmanlarımız ile isminizi sosyal medya üzerinde en iyi yansıtacak şekilde çalışmalar yapıyor Facebook ve Instagram da hastalarınıza maximum seviyede ulaşmanızı sağlıyoruz.

Neden BOM Sosyal Medya ?

Günümüzde hepimizin en az bir tane sosyal medya hesabı bulunuyor. Şahsi hesaplarımızı nasıl kullanacağımızı da biliyoruz. Peki Kliniğin Sosyal Medya hesapları? Zaten kendi hesabımızı yönetirken birde klinik uygulamaları için yüksek çözünürlüklü doğru görseli bulmak uygun içeriği yazmak, etiketleri yönetmek, hasta varken paylaşım yapmaya çalışmak, rakiplerinizi takip etmek, tekrarlamayan yazılar yazmak ve en zoru bunlara yeterli vakit ayırmak.

BOM Sosyal Medya olarak zaten diğer sosyal medya yöneticilerinin yaptıklarını yapıyoruz.

  • Kurumsal bir çerçeve ve renklerde logonuz ve iletişim bilgileriniz ile birlikte yüksek çözünürlüklü özgün paylaşımlar.
  • Takipçilerinizin en aktif oldukları saatlerde kurulu paylaşımlar
  • Sürekli etkileşim sürekli soru sorulmasını sağlayıcı paylaşımlar
  • Hızlı randevuya dönüştürebilme paylaşımları
  • Kliniğinizi ve sizi yansıtan paylaşımlar
  • Akılda kalıcı reklamlar

Bu saydıklarımızı birkaç sosyal medya firması yapabiliyor. Ancak görselleri hazırlayıp sizden içeriğini istiyorlar. İçeriği siz hazırlayacaksanız ve buna her gün yine vakit ayıracaksanız bir anlamı kalmıyor. Görsel de bulabilirsiniz. Etikette yapabilirsiniz. O zaman özel sosyal medya yönetimine neden ihtiyaç duyasınız.

Estetik Doktorlarına Özel Sosyal Medya Yönetiminde Farkımız

BOM Sosyal Medya paylaşımlarınızın içeriklerini de sizin için hazırlıyor. Size aylık bir plan oluşturuyor. Tek yapmanız gereken ay başında size yollanan tüm paylaşım listesini 10 dakika gibi kısa bir sürede kontrol etmek. Sonrası saati saatine sizin bilginiz dahilinde paylaşım sırasına konuluyor. Özel bir program sayesinde paylaşımlarınızın günlük olarak yerlerini değiştirebiliyor ya da durdurabiliyorsunuz.

Facebook ve instagramın en son güncellemeleri ile yeni trendleri kaçırmıyor, herkesten önce siz paylaşıyorsunuz.

Paylaşım içeriklerinizi sizin için yaptığımız zaman bu işin rahatlığından vazgeçemeyeceksiniz. Reklam düzenlenmeleri ve kampanya süreçleri bir düzen ve plan ister burada deneyimlerimizi sizlerle paylaşıyor ve süreci birlikte yönetiyoruz.

Önceliklerinizi belirtiyorsunuz ve size özel 5 ücretsiz paylaşım hazırlıyoruz. Beğenirseniz devam ediyoruz.

BOM Sosyal Medya Ayrıcalıkları

BOM Sosyal medyanın Estetik Haberleri ile yapmış olduğu anlaşma gereği reklamlarınız aylık olarak haber sitesinde yayımlanıyor. 4 adet yazınız advertorial reklam olarak her hafta yayımlanıyor.

Detaylı bilgi için Estetik Haberleri ile iletişime geçebilirsiniz

 

Paylaşımlarımız

Uzm Dr Neslihan Arıkan

Uzm Dr Neslihan Arıkan Kliniği Sosyal Medya Hesabı

uzm.dr.neslihanarikan Amerika ve Avrupa’da bir çok ödül sahibi cihazımız BTL Vanquish ME ile patentli Temassız incelme uygalaması hakkında en çok aldığımız soruyu yanıtlıyoruz. Zayıflatır mı ? Inceltir mi?
#BTLVanquishME cihazı uygulama alanındaki yağda seçicilik yaratan ve sadece o yağa odaklanan bir cihazdır. Yağın hacmini küçülttüğü gibi sayısal olarak da azalmasını sağlayabilmektedir. Bu etkiye ameliyatsız liposuction denilir. İncelme alandaki yağın fazlalığına göre olacaktır. Bu yüzden 3 ile 16cm arası incelme sağlanabilmektedir. Kişide 16 cm gidecek kadar yağ olması cihazın bu yağı görebildiğini ve azaltabildiğini göstermektedir. Ancak 34 beden birisinden 16 cm incelme beklenilmez. Çünkü yağ kalınlığı ile incelme doğru orantılı olmalıdır. Yapılan uzun dönemli klinik çalışmalar 4 yıl önce uygulama yaptıran kişilerin ortalamsında incelmenin kişinin kilo alınmasına rağmen hala korunduğunu göstermektedir. Bunun anlamı düzenli bir kilo artışınız yok ise uygulama sonundaki incelmeniz kalıcılığını koruyacaktır ve uygulama yağa odaklı olduğundan zayıflamanızı değil istediğiniz bel çevresi bacak ya da basenden incelmenizi sağlayacaktır. Avrupa ve Amerika da obezite kliniklerinde kullanılan BTL Vanquish ME ile ne kadar yağ var ise o kadar fazla inceleceğinizi unutmayın. Detaylı bilgi ve randevu için 444 0 730
#TemassızEstetik #Temassızincelme#Dermatolog #Dermatoloji#UzmDrNeslihanArıkan

Uzm Dr Pınar Arat

Uzm Dr Pinar Arat Kliniği Sosyal Medya Hesabı

Tatile giderken fazla kilolarınızı bize bırakın.
Saten Vücut Uygulaması Nedir?
BTL Exilis Elite cihazı Radyofrekans ve Ultrason enerjisini birlikte aynı anda verebilen ilk ve tek teknoloji olarak, inceltirken sıkılaşma sağlamaktadır.
Ayrıca cilt yüzeyini koruma amaçlı soğutucusu ile uygulama yaparken kişi konforlu bir şekilde işlemini yaptırabilmektedir.
Herkesin yağ kitlesi aynı kalınlıkta olmadığı için Exilis Elite cihazı ile ayarlanabilen derinlik sayesinde direkt yağa odaklanarak daha efektif incelme sağlanabilmektedir.
Haftada 1 toplamda 4 seans uygulanan işlem ile sonuçları hemen görebileceğiniz, uygulama sonunda günlük yaşantınıza devam edebileceğiniz Saten Vücut Uygulaması, 56 farklı ülkede kullanılmaktadır. Son 4 yıldır En iyi bölgesel incelme ve cilt sıkılaştırma alanlarında bir çok ödül sahibi BTL Exilis Elite ile vücudunuzda saten etkisini hissetmek için 0216 443 0 666 no’lu numaramızdan ücretsiz ön görüşme randevunuzu alabilirsiniz. #SatenVücutGerme#BTLExilisElite #Ümraniye #Estetik#Dermatolog #Dermatoloji#UzmDrPınarArat

Uzm Dr Sibel Tuğcugil

Uzm Dr Sibel Tuğcugil Instagram Hikaye Paylaşımı

Op Dr Ercan Cihandide

Op Dr Ercan Cihandide Instagram Hikaye Paylasimi

Cevap bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.