ESTETİK HABERLERİ

Estetikhaberleri.com; Yeni ve mevcut estetik uygulamalar, cihazlar, teknolojiler, ürünler, davetler, açılışlar, klinikler, estetik merkezleri, doktorlar ve uluslararası estetik ile ilgili haberlerini ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır.

İLKELERİMİZ

Tarafsız Habercilik: Sitemizde yayınlanan haberlere konu olan olaylara veya haberlerde adı geçen kişilere tam bir tarafsızlık içinde yaklaşmaktayız. Biz haberi okura ulaştıran “aracı” olarak, hiç bir haberin anlamını değiştirmemeyi ve hiç bir haberi manipüle etmemeyi ilke edinmiş bulunuyoruz. Kişi ve kuruluşları öne çıkartmak yerine herkese açık ve tarafsız bir şekilde haberlerimizi sunuyoruz.

NE YAPIYORUZ?

Türkiye’de ve dünyada meydana gelen estetik ile ilgili olaylar ve gelişmeleri ajanslar ve kendi ekibimiz aracılığıyla takip ederek sizlere sunuyoruz. Sitemizde, bulunduğunuz yerden dünyanın en uzak köşesine kadar her yerdeki estetik ile ilgili haberi okuyabilirsiniz. Hiç bir yerde duymadığınız yeni çıkacak cihazlar ve teknolojiler. Tüm dünyanın takip ettiği estetik trendleri ve uygulamaları takip edebilirsiniz. Estetik doktorlarının haberleri, yenilikleri, klinikleri, röpörtajları, kongre sunumları gibi daha bir haberi sizlerle buluşturuyoruz. Diyetler, kürler, bakımlar videoları ile birlikte haber sitemizde sizlerle buluşuyor. Dermatoloji, Estetik ve Plastik Cerrahi, Medikal Estetik, Diş, Jinekoloji gibi estetiğin bir bütün olduğu her branştan en son haberlere ulaşmanızı sağlıyoruz. Ayrıca doktorlara özel toplantılar ya da halka açık kongre fuar organizasyonlarının bildirimleri, doktor ve firma workshopları hakkında bilgilendirmeler ile yıllık estetik takvimi takibini estetik haberleri sitemizden yapabilirsiniz. Uluslar arası estetik bölümünde yurtdışındaki doktorları uygulamaları ve yenilikleri takip edebilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sürekli takipte kalacağınız ve her hafta yeniliklere doyamayacağınız bir estetik haber sitesi ile sizlerleyiz.

NASIL YAPIYORUZ?

Deneyimli kadromuz sayesinde doktorlarla ve firmalar ile direkt birebir iletişime geçiyor takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Röportajlar video çekimleri sosyal medya paylaşımları dergi ve tv çekimleri gibi bir çok kaçırdığınız ya da takip etmek istediğiniz estetik haberlerini sizlerle buluşturuyoruz.

TÜRKİYE’NİN EN GENİŞ KAPSAMLI ESTETİK HABER SİTESİ

EstetikHaberleri.com’da her hafta Türkiye’den ve Dünya’dan hiç bilmediğiniz bir çok habere yer veriliyor. Sizlerle büyümeye ve tarafsız haber yapmaya devam ediyoruz.

 

Estetik Haberleri web sitesi BOM Sosyal Medya İştirakıdır

KÜNYE

İnternet Editörleri

Emre Can “emrecan@estetikhaberleri.com”

Danışman Hekim

Uzm Dr Deniz Koral “dkoral@gmail.com”

Danışman Biyomedikal Uzmanı

Onur Özbulut “onurozbulut@gmail.com” 05439193813

 

İLETİŞİM

iletisim@estetikhaberleri.com

REKLAM

reklam@estetikhaberleri.com